ЗА НАС

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО

В началото тренирахме при своите учители, учихме основите на йога и други източни практики и ходихме на работа. Мими, например, тръгна от Макдоналдс, през няколко големи банки, докато накрая реши да последва мечтата си и да превърне любимото си занимание – йога – в работа.

Йога студио Изток е едновременно бизнес и кауза.  Създадохме го, защото сме убедени, че източните практики са изключително ефективни и полезни за всеки човек – млад/стар, слаб/пълен, мъж/жена, счетоводител/художник, инженер/търговец.  Споделяме с вас нашия опит и знания, за да направим това безценно съкровище достъпно за повече хора, за да живеем всички заедно по-добре, по-здрави, и в по-добър свят.

МАЛКО ЦИФРИ

0 пъти
Поздрав към слънцето всеки ден
0 мин.
всеки ден е по-добре от 1 ч. седмично
0
свещеното число за източните практики
0 г.
от първия текст за йога в света

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

 • МИМИ ПИРОНКОВА
  МИМИ ПИРОНКОВА Управител & йога инструктор

  Мими е родена в семейство на циркови артисти и като малка пътува със семейството си и тренира акробатика. От 2000 г. в продължение на 8 години се занимава с китайски бойни изкуства, чо дзяо, тай дзи цюан и цигун. Малко по-късно се запознава с йога, като преминава през различни школи и вече повече от 9 години практикува класическа интегрална йога по системата на нейния учител Венцеслав Евтимов – един от най-добрите преподаватели и първите популяризатори на йога в България.

  През 2013 г. създава Йога студио Изток и води часове по класическа йога.

 • ВЛАДИМИР ГУДИМ
  ВЛАДИМИР ГУДИМ Тай Дзи Цюан и Цигун

  Владимир изучава и преподава източни бойни изкуства в Москва и София вече повече от 35 години.  Той няма да каже за себе си, че е майстор по ушу, но всички го приемат за такъв. Безспорно е един от хората в България с най-дълъг опит (30+ години) в китайските вътрешни стилове – тайдзи цюан, чо дзяо, багуа, и др. Учил е в Китай при големи майстори, сред които Chen Shi Taiji Quan – при майстор Liu Jinggang. В преподаването си се придържа възможно най-близко до традиционната методика.

  От много години живее в България и в йога студио Изток води Тайдзи Цюан, както и цигун и ZAZEN медитация.

 • Цвети Вачева
  Цвети Вачева виняса флоу и ащанга йога

  Цвети влиза в залата по художествена гимнастика още на седем години и това запалва любовта й към движението. Впоследствие се занимава с танци и модерен балет, докато преди осем години не открива йога. Основната причина редовно да се връща на постелката е спокойствието на ума и осъзнатата връзка с тялото, които й дава практиката. Обучението си за йога инструктор преминава в Ришикеш, Индия, а в студио Изток преподава виняса флоу и ащанга йога. Доверете й се!

 • Зорница Боянова
  Зорница Боянова ПИЛАТЕС

  Зори се запознава със спорта още като малка. Експериментира с лека атлетика, волейбол и танци. Преминава през различни групови и индивидуални тренировки и тогава се среща с метода Пилатес. Пилатес за нея е начинът всеки един човек да се почувства по-здрав, по-балансиран и най-вече по-щастлив със себе си след всяка една практика. Смята, че движението е неизменна част от живота на всеки един човек и няма търпение чрез практиките си, да покаже на всеки един от вас красотата на движението и силата на човешкото тяло.

  Зори води часовете по Пилатес в нашето студио.