ЗА НАС

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО

В началото тренирахме при своите учители, учихме основите на йога и други източни практики и ходихме на работа. Мими, например, тръгна от Макдоналдс, през няколко големи банки, докато накрая реши да последва мечтата си и да превърне любимото си занимание – йога – в работа.

Йога студио Изток е едновременно бизнес и кауза.  Създадохме го, защото сме убедени, че източните практики са изключително ефективни и полезни за всеки човек – млад/стар, слаб/пълен, мъж/жена, счетоводител/художник, инженер/търговец.  Споделяме с вас нашия опит и знания, за да направим това безценно съкровище достъпно за повече хора, за да живеем всички заедно по-добре, по-здрави, и в по-добър свят.

МАЛКО ЦИФРИ

0 пъти
Поздрав към слънцето всеки ден
0 мин.
всеки ден е по-добре от 1 ч. седмично
0
свещеното число за източните практики
0 г.
от първия текст за йога в света

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

 • МИМИ ПИРОНКОВА
  МИМИ ПИРОНКОВА Управител & йога инструктор

  Мими е родена в семейство на циркови артисти и като малка пътува със семейството си и тренира акробатика. От 2000 г. в продължение на 8 години се занимава с китайски бойни изкуства, чо дзяо, тай дзи цюан и цигун. Малко по-късно се запознава с йога, като преминава през различни школи и вече повече от 9 години практикува класическа интегрална йога по системата на нейния учител Венцеслав Евтимов – един от най-добрите преподаватели и първите популяризатори на йога в България.

  През 2013 г. създава Йога студио Изток и води часове по класическа йога.

 • ВЛАДИМИР ГУДИМ
  ВЛАДИМИР ГУДИМ Тай Дзи Цюан и Цигун

  Владимир изучава и преподава източни бойни изкуства в Москва и София вече повече от 35 години.  Той няма да каже за себе си, че е майстор по ушу, но всички го приемат за такъв. Безспорно е един от хората в България с най-дълъг опит (30+ години) в китайските вътрешни стилове – тайдзи цюан, чо дзяо, багуа, и др. Учил е в Китай при големи майстори, сред които Chen Shi Taiji Quan – при майстор Liu Jinggang. В преподаването си се придържа възможно най-близко до традиционната методика.

  От много години живее в България и в йога студио Изток води Тайдзи Цюан, както и цигун и ZAZEN медитация.

 • БОРЯНА ИВАНОВА
  БОРЯНА ИВАНОВА ПИЛАТЕС

  Боряна е дългогодишен професионален танцьор, понастоящем преподавател по модерен балет на деца и възрастни и хореограф. Преди 5 години открива методът Пилатес, който й помага да поддържа добрата кондиция на тялото си както за сцената, така и в ежедневието. Боряна работи като инструктор по Пилатес и Кардиобалет. Черпи опит от някой от най-добрите инструктори по време на различни обучения и уоркшопи. Има сертификат A.F. Studies Fitness School.

 • Христиана Кирова
  Христиана Кирова Виняса флоу йога

  „Когато бях малка, баба ми ми казваше, че съм йога заради странните начини, по които обичах да седя… Срещнах се с йога през 2009, но едва две години по-късно открих истинската магия и разбрах че йога е много повече от гъвкавост и сила, а именно една от най-прекрасните философии, практики, спорт. Йога обединява всички аспекти на живота – физически, ментален, душевен, и внася топлина и хармония. Тя е един чудесен начин за самоусъвършенстване на ума и тялото, пътят към красотата и хармонията, скрити във всеки един от нас. Заповядайте да вървим заедно!“

 • Петя Якимова
  Петя Якимова йогалатес

  Танцът винаги е бил неизменна част от живота ми. Бях на 7 години когато се срещнах за първи път с балетната станка. Завърших средното си образование с профил българска народна хореография и малко по-късно реших да превърна своята страст в професия.
  За няколко години като хореограф, учител и инструктор на пълен работен ден, успях да се докосна до всички основни стилове в груповите занимания. Но естетиката на Пилатес, в съчетание с магията на Йога… това бе любов от пръв поглед!