ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ

Четвъртък, от 13:30 до 14:30 ч. , в топлото и уютно Йога студио Изток на последния етаж в Интерпред.

Най-трудното в медитацията е да отделиш време за нея.

Сега е по-лесно, защото новият час „Йога за начинаещи“ в Йога студио Изток е в четвъртък, от 13:30 до 14:30 ч.

В средата на седмицата, по средата на деня – идеалният момент за презареждане за хората, които сами управляват времето си.

По-ефективно от дрямка.

По-здравословно от кафе пауза.

Медитацията е най-добрят начин да увеличиш продуктивността си, да управляваш стреса и да стимулираш креативността си.

Трудно е да седиш спокойно, да не мислиш и да не правиш нищо. Особено, когато целият свят те чака, да го промениш. Но, когато това „нищо“ е медитация, всъщност даваш почивка на ума си, за да може да се справя още по-добре с предизвикателствата на деня.

Целта на „Йога за начинаещи“ е да те насърчи да опиташ и да ти помогне, докато започнеш да медитираш вкъщи (или където и да е) всеки ден, дори само по 10 минути. Може да се получи от първия път, но обикновено става бавно и постепенно, за няколко месеца. За да се отпуснеш, е необходимо да се чувстваш абсолютно спокойно в седящата поза (изобщо не е задължително да е с кръстосани крака). Затова в тези 60 минути ще отделим известно време за някои от най-лесните и основни йога асани (пози), както и за дихателни упражнения.

Студиото разполага с всичко, необходимо за практиката – шалтета, одеалца, възглавнички. Практикуваме боси или по чорапи, така че ви трябват само удобни дрехи.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА?

 • Веднага след медитацията мислех, че няма ефект, но докато се обличах установих, че ума ми е много по-бистър и спокоен. По-рано през деня ходих на чигун и класическа йога и въпреки, че имаше приповтаряне с основни движения явно нещо е било различно, защото от сутринта не бях свеж и чак сега ми светна.. лично на мен музиката ми помага да влизам в дълбоки състояния и ми помага да не мисля за тялото и неудобната поза в началото.. следващия четвъртък пак ще дойда, много приятен и мек глас.

  Даниел Велев

Колко струва?

Медитацията е безплатна, когато можеш сам. А дотогава – 14 лв. за единично посещение, или по 10 лв. на посещение с карта за 2 месеца. Плаща се на място в Йога студио Изток преди или след тренировката.

 • 6 посещения
  лв.60 2 месеца
  • важи за всички занятия в студиото
  • валидност: 2 месеца
 • 1 посещение
  лв14
  важи за всички занятия в студиото