ПИЛАТЕС

НАЙ-ДОБРОТО ПО СРЕДАТА НА ДЕНЯ – 1 час ПИЛАТЕС!

Пилатес е система, съчетаваща упражнения от Каланетика, Комбинирана гимнастика и Йога. Те работят ефективно за укрепването и тонизирането на мускулите, подобряването на стойката, гъвкавостта и равновесието.

Основната цел на упражненията Пилатес е да заздрави мускулите, свързани с гръбнака и тези, намиращи се около и в дъното на коремната кухина. От тези разположени в дълбочина мускули зависи цялото движение и стабилност на тялото, както и укрепването на гръбнака. Това от своя страна води до намаляване на болките и напрежението в гърба и позволява на тялото свободно и пълноценно движение.

Основните принципи на всяка тренировка Пилатес са центриране, контрол, преливане в движенията, дишане, прецизност и концентрация.

Всички упражнения са разработени в различни варианти и така тренировката може да бъде лека или предизвикателна, според настроението и възможностите ви.

Практиката е подходяща за хора с различни нива на физическа активност. Практиката не е подходяща за деца под 12 г. и за бременни.

Резултатът от този комплекс упражнения е стройна фигура, отлично здраве и прекрасно настроение.

 

With BASI Pilates, you will strengthen your abdominal core, improve your posture, increase your flexibility, tone your muscles. This is important not only to look great but also helps prevent and remedy back problems.

The Pilates instructor in Yoga Iztok Studio turns individually attention to each client needs in order to avoid any injuries.

Suitable for beginners and advanced.

 • БОРЯНА ИВАНОВА
  БОРЯНА ИВАНОВА ПИЛАТЕС

  Боряна е дългогодишен професионален танцьор, понастоящем преподавател по модерен балет на деца и възрастни и хореограф. Преди 5 години открива методът Пилатес, който й помага да поддържа добрата кондиция на тялото си както за сцената, така и в ежедневието. Боряна работи като инструктор по Пилатес и Кардиобалет. Черпи опит от някой от най-добрите инструктори по време на различни обучения и уоркшопи. Има сертификат A.F. Studies Fitness School.

 • Диана Нанова
  Диана Нанова BASI ПИЛАТЕС

  Диана Нанова е завършила международното Американско училище по Пилатес BASI (Body Arts and Science International) в Претория, Южна Африка. Преди това се е наслаждавала на различни видове тренировки и също е практикувала бойни изкуства. Изключително се вдъхновява от метода Пилатес. Вярва, че както Бойните изкуства, така и Пилатеса изискват ментална концентрация, окуражавайки развитието, оформянето на мускулатура и поддържането на добра форма и баланс.

  Диана води часовете по BASI Пилатес.

СЕДМИЧЕН ГРАФИК ПИЛАТЕС

ден час
вторник 13:30 – 14:30
петък 12:00 – 13:00

КАРТИ

 • 10
  посещения
  лв.90 2 месеца
  • важи за всички занимания в студиото
  • валидност: 2 месеца.
 • 1 посещение
  лв14
  важи за всички занятия в студиото