ПИЛАТЕС

ВАЖНО! Временно няма да има Пилатес практики!

НАЙ-ДОБРОТО ПО СРЕДАТА НА ДЕНЯ – 1 час ПИЛАТЕС!

Пилатес е система, съчетаваща упражнения от Каланетика, Комбинирана гимнастика и Йога. Те работят ефективно за укрепването и тонизирането на мускулите, подобряването на стойката, гъвкавостта и равновесието.

Основната цел на упражненията Пилатес е да заздрави мускулите, свързани с гръбнака и тези, намиращи се около и в дъното на коремната кухина. От тези разположени в дълбочина мускули зависи цялото движение и стабилност на тялото, както и укрепването на гръбнака. Това от своя страна води до намаляване на болките и напрежението в гърба и позволява на тялото свободно и пълноценно движение.

Основните принципи на всяка тренировка Пилатес са центриране, контрол, преливане в движенията, дишане, прецизност и концентрация.

Всички упражнения са разработени в различни варианти и така тренировката може да бъде лека или предизвикателна, според настроението и възможностите ви.

Практиката е подходяща за хора с различни нива на физическа активност. Практиката не е подходяща за деца под 12 г. и за бременни.

Резултатът от този комплекс упражнения е стройна фигура, отлично здраве и прекрасно настроение.

СЕДМИЧЕН ГРАФИК ПИЛАТЕС –  моля, запазете си място през меню ЗАПАЗИ СИ МЯСТО!

ден час

КАРТИ

 • 12
  посещения
  лв.130 2 месеца
  • важи за всички занимания в студиото
  • валидност: 2 месеца
 • 1 посещение
  лв15
  важи за всички занятия в студиото