Добре дошли в Йога студио Изток

Щом сте тук, значи търсите пътя към здравето, хармонията и пълноценния живот. Също като нас. Нашите опитни инструктори ще ви помогнат да усетите резултатите от практикуването на истинската йога, тай дзи цюан (тай чи) и цигун. Залагаме на практиката. Философията идва после. За религия не говорим. В студиото сме, за да споделим с вас целите си знания и опит.

Вратата е отворена. Просто влезте.

КАКВО И КОГА ТРЕНИРАМЕ

Предлагаме йога занимания за възрастни – за начинаещи и напреднали. Имаме още тай дзи и цигун. Заниманията в нашето студио не са подходящи за бременни.

Тренираме основно преди и след работа, събота и неделя, а също и в обедната почивка, и сутрин.

Приемаме карти Multisport – без доплащане! Картите важат за всички занимания! Приемаме и Multisport Kids!

КЪДЕ СМЕ

Студиото е на 11 етаж в Интерпред – точно на спирка „Жолио Кюри“ на метрото. Особено удобно място за всички, които живеят или работят в кв. Изток, Изгрев, Дианабад, София.

Гледката от последния етаж е превъзходна – уверете се сами.

КОЛКО СТРУВА

Резултатът идва с цената на време, усилия и постоянство. Не само в студиото, но и вкъщи. Всеки ден.

Иначе 1 занимание в студиото е 18 лв., но предлагаме много изгодни карти за редовните  и неустоими промоции за новите посетители.

ВАЖНО И АКТУАЛНО

Последвайте ни и във Facebook, за да сте винаги информирани за промени в графика, нови курсове и промоции, и всичко останало около нас, йогата и тай-чи.

Йога студио изток на 11 г.!

11 години йога 11 години тай дзи … заедно с вас! Щастливи сме! Очакваме ви тази неделя (24-ти март) в 18 ч. в студиото за да отпразнуваме заедно рождения ни ден! Ще има много музика, чаена [...]

Празничен график 2023 г.

Весела Коледа, приятели До края на 2023 г. ви очакваме на йога, както следва: Четвъртък (28.12): 18:15 – 19:30 – Класическа йога с Мими Моля, запазете си място за желаната практика поне час [...]

Отзиви от нашите клиенти

  • Пристрастена съм към Йога студио Изток :)))

    Йорданка Иванова
  • Веднага след медитацията мислех, че няма ефект, но докато се обличах установих, че ума ми е много по-бистър и спокоен. По-рано през деня ходих на чигун и класическа йога и въпреки, че имаше приповтаряне с основни движения явно нещо е било различно, защото от сутринта не бях свеж и чак сега ми светна.. лично на мен музиката ми помага да влизам в дълбоки състояния и ми помага да не мисля за тялото и неудобната поза в началото.. следващия четвъртък пак ще дойда, много приятен и мек глас.

    Даниел Велев
  • Много спокойна и приятна обстановка, достъпна програма и лъчезарен преподавател - накратко хареса ми.

    Елина Темелкова