ЗА НАС

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО

В началото тренирахме при своите учители, учихме основите на йога и други източни практики и ходихме на работа. Мими, например, тръгна от Макдоналдс, през няколко големи банки, докато накрая реши да последва мечтата си и да превърне любимото си занимание – йога – в работа.

Йога студио Изток е едновременно бизнес и кауза.  Създадохме го, защото сме убедени, че източните практики са изключително ефективни и полезни за всеки човек – млад/стар, слаб/пълен, мъж/жена, счетоводител/художник, инженер/търговец.  Споделяме с вас нашия опит и знания, за да направим това безценно съкровище достъпно за повече хора, за да живеем всички заедно по-добре, по-здрави, и в по-добър свят.

МАЛКО ЦИФРИ

0 пъти
Поздрав към слънцето всеки ден
0 мин.
всеки ден е по-добре от 1 ч. седмично
0
свещеното число за източните практики
0 г.
от първия текст за йога в света

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

 • МИМИ ПИРОНКОВА
  МИМИ ПИРОНКОВА Управител & йога инструктор

  Мими е родена в семейство на циркови артисти и като малка пътува със семейството си и тренира акробатика. От 2000 г. в продължение на 8 години се занимава с китайски бойни изкуства, чо дзяо, тай дзи цюан и цигун. Малко по-късно се запознава с йога, като преминава през различни школи и вече повече от 7 години практикува класическа интегрална йога при нейния учител Венцеслав Евтимов – един от най-добрите преподаватели и първите популяризатори на йога в България.

  През 2013 г. създава Йога студио Изток и води часове по класическа йога.

 • ВЛАДИМИР ГУДИМ
  ВЛАДИМИР ГУДИМ Тай Дзи Цюан и Цигун

  Владимир изучава и преподава източни бойни изкуства (тай дзи цюан, чо дзяо и цигун) вече повече от 30 години. Учил е в Китай при различни майстори, сред които Chen Shi Taiji Quan – при майстор Liu Jinggang.

  От много години живее в България и в йога студио Изток води Тайдзи Цюан Цигун

 • ХРИСТО ИВАНОВ
  ХРИСТО ИВАНОВ КЛАСИЧЕСКА ЙОГА

  Христо практикува класическа интегрална йога от 2003 г. при своя учител, Венцеслав Евтимов. Освен в йога студиото, можете да срещнете Христо и на рок сцената в София, озарявайки я с глас, китара и дъъълга коса.

  Вярвам, че е наш свещен дълг да прилагаме и споделяме безценното знание за живота, което така благосклонно и безвъзмездно ни дарява космическата наука йога.

 • БОРЯНА ИВАНОВА
  БОРЯНА ИВАНОВА ПИЛАТЕС

  Боряна е дългогодишен професионален танцьор, понастоящем преподавател по модерен балет на деца и възрастни и хореограф. Преди 5 години открива методът Пилатес, който й помага да поддържа добрата кондиция на тялото си както за сцената, така и в ежедневието. Боряна работи като инструктор по Пилатес и Кардиобалет. Черпи опит от някой от най-добрите инструктори по време на различни обучения и уоркшопи. Има сертификат A.F. Studies Fitness School.

 • ХРИСТИНА СТОИМЕНОВА йогалатес

  Христина Стоименова се занимава сериозно със спорт от ранна детска възраст. Открива методите йога и пилатес преди десет години и от тогава са неизменна част от живота и. Води курсове по Боди дизайн, йога за деца и йогалатес. Черпи опит и вдъхновение от най-различни семинари, обучения и уъркшопи при едни от най-добрите инструктори в света. Има удостоверение за професионална квалификация към Национална Спортна Академия В. Левски, специалност – Аеробика, каланетика и стречинг.

 • Христиана Кирова
  Христиана Кирова ащанга йога

  „Когато бях малка, баба ми ми казваше, че съм йога заради странните начини, по които обичах да седя… Срещнах се с йога през 2009, но едва две години по-късно открих истинската магия и разбрах че йога е много повече от гъвкавост и сила, а именно една от най-прекрасните философии, практики, спорт. Йога обединява всички аспекти на живота – физически, ментален, душевен, и внася топлина и хармония. Тя е един чудесен начин за самоусъвършенстване на ума и тялото, пътят към красотата и хармонията, скрити във всеки един от нас. Заповядайте да вървим заедно!“

 • МАРИЯ ДИЧЕВА
  МАРИЯ ДИЧЕВА АЩАНГА ЙОГА

  Мария започва своето истинско приключение в Индия, в едно малко селище намиращо се на брега на река Ганг и подножието на Хималаите. Там има честта да работи с истински професионалисти и йоги, отдали живота си в каузата да помагат на хората. Установява, че няма нищо по-прекрасно от това да върши всичко в живота си с любов и желание. Тогава обещава на себе си да промени ежедневието си и да превърне хобито си в професия. Вече 5 години Мария се занимава професионално с Хата и Ащанга йога. Тя е сертифициран йога инструктор /по „Yoga Alliance“/ от Индия.  Постоянната и любознателност я кара да завърши втората си магистратура в НСА „Васил Левски“ с профил: Спорт, фитнес и здраве, за да разшири познанията си в областта, в която се развива. С огромна любов и желание ще се радва да сподели опита си с Вас. Доверете й се!

 • Диана Нанова
  Диана Нанова пилатес

  Диана Нанова е вдъхновена от бойни изкуства и се наслаждава на различни форми на тренировки. Тя е изключително вдъхновена от метода Пилатес и всичко, което прави е свързано с духа и тялото. Тя вярва, че
  както Бойните изкуства, така и Пилатес изискват ментална концентрация, окуражавайки развитието, оформянето на мускулатура и поддържането на добра форма и баланс. Тя е завършила международното Американско училище по Пилатес BASI (Body Arts and Science International) в Претория, Южна Африка. Доверете й се!

 • АТАНАС БАКАЛОВ
  АТАНАС БАКАЛОВ ХАТХА ЙОГА

  Йога практиките и медитацията ми помогнаха да усъвършенствам тялото и духа си, и най-важното да възвърна усмивката от детството си 🙂

  Мисля, че е време да споделя знанието и с останалите…

  За мен йога е безкрайно знание. Заповядай ако искаш да учим заедно!