ЗА НАС

КАК ЗАПОЧНА ВСИЧКО

В началото тренирахме при своите учители, учихме основите на йога и други източни практики и ходихме на работа. Мими, например, тръгна от Макдоналдс, през няколко големи банки, докато накрая реши да последва мечтата си и да превърне любимото си занимание – йога – в работа.

Йога студио Изток е едновременно бизнес и кауза.  Създадохме го, защото сме убедени, че източните практики са изключително ефективни и полезни за всеки човек – млад/стар, слаб/пълен, мъж/жена, счетоводител/художник, инженер/търговец.  Споделяме с вас нашия опит и знания, за да направим това безценно съкровище достъпно за повече хора, за да живеем всички заедно по-добре, по-здрави, и в по-добър свят.

МАЛКО ЦИФРИ

0 пъти
Поздрав към слънцето всеки ден
0 мин.
всеки ден е по-добре от 1 ч. седмично
0
свещеното число за източните практики
0 г.
от първия текст за йога в света

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

 • МИМИ ПИРОНКОВА Управител & йога инструктор

  Мими е родена в семейство на циркови артисти и като малка пътува със семейството си и тренира акробатика. От 2000 г. в продължение на 8 години се занимава с китайски бойни изкуства, чо дзяо, тай дзи цюан и цигун. Малко по-късно се запознава с йога, като преминава през различни школи и вече повече от 10 години практикува класическа интегрална йога по системата на нейния учител Венцеслав Евтимов – един от най-добрите преподаватели и първите популяризатори на йога в България.

  През 2013 г. създава Йога студио Изток и води часове по класическа йога.

 • ВЛАДИМИР ГУДИМ Тай Чи и Цигун

  Владимир изучава и преподава източни бойни изкуства в Москва и София вече повече от 35 години.  Той няма да каже за себе си, че е майстор по ушу, но всички го приемат за такъв. Безспорно е един от хората в България с най-дълъг опит (30+ години) в китайските вътрешни стилове – тайдзи цюан, чо дзяо, багуа, и др. Учил е в Китай при големи майстори, сред които Chen Shi Taiji Quan – при майстор Liu Jinggang. В преподаването си се придържа възможно най-близко до традиционната методика.

  От много години живее в България и в йога студио Изток води Тайдзи Цюан, както и цигун и ZAZEN медитация.

 • ПЛАМЕНА СЛАВОВА
  ПЛАМЕНА СЛАВОВА ХАТХА ЙОГА

  Плами е част от голямо семейство, в което всеки или се занимава или преподава йога. Пръв, още в студентските си години, започва да практикува нейният баща. Години по- късно и трите му дъщери преподават йога, а днес дори внучките и съпругата му се включват в общите практики. Плами се занимава с йога от 17 години, а обучението й за инструктор преминава във Vivekananda Yoga University, Бангалор Индия.

  В Йога студио Изток тя преподава Хатха-йога.