КЛАСИЧЕСКА ЙОГА

🕉 ПРОМОЦИИ – виж в меню ЦЕНИ – ПРОМОЦИИ 🕉

Практикувайте йога, за да се намалите стреса, подобрите здравето си и да се концентрирате по-добре. Редовните йога занимания ще ви помогнат да бъдете винаги в добро физическо и психическо състояние.

При нас, в Йога студио Изток, можете да тренирате всеки ден или само с инструктора, който най-много ви допада. При всеки заниманията са различни, но и еднакви – следват основната програма на класическата интегрална и хатха йога.

Мими е практикувала при Венцеслав Евтимов и преподава по неговата система. Занятията се състоят от медитация, асана (физически пози), пранаяма (дихателни техники) и релаксация. Програмата е подходяща както за начинаещи, така и за редовно практикуващи.

Хатха йога с Плами е по-динамична практики, в която позите преливат една в друга като неспирен поток. Практиката помага за тонизиране и раздвижване на тялото и изследване на безкрайните му възможности, като главна цел е да създадем пространство и гъвкавост, както във физическото тяло, така и в ума. Поради по-динамичното естество на практиките, те не са подходящи за абсолютно начинаещи.

Ако не сте сигурни дали практиката е подходяща за Вас, не се колебайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси.

Студиото разполага с постелки, одеалца и възглавнички за практиката. Практикуваме боси или по чорапи, необходими са ви единствено удобни дрехи.

Практиките не са подходящи за бременни и за деца под 12 г.

Клиентите за нас:

 • Посещавам класовете с голямо удоволствие. Видим ефект има. Ще продължавам и в бъдеще.

  Нина
 • Прекрасно място, изглед с положителна енергия. Много внимателна и мила е йога Мария Пиронкова.

  Мария Б. Китина
 • Посещавам часовете по класическа йога и съм доволна от начина, по който се провеждат. Има всички елементи от класическата йога, а не както е на доста други места.

  Албена Заркова
 • Пристрастена съм към Йога студио Изток :)))

  Йорданка Иванова
 • Чудесно място на студиото. Много добра практика от Мария. Много съм доволен.

  Илия Кютукчиев
 • Много спокойна и приятна обстановка, достъпна програма и лъчезарен преподавател - накратко хареса ми.

  Елина Темелкова
 • Много мили инструктори (Мими и Петя). Удобна локация. Йогалатес е чудесен старт на деня.

  Светлана Проданова
 • Страхотно, зареждащо и позитивно!

  Мартин С.
 • Великолепно е! Чудесни условия и прекрасни водещи.

  Юлиана Николова
 • Много уютно, с прекрасна гледка. Любезен екип.

  Румяна Златева
 • Веднага след медитацията мислех, че няма ефект, но докато се обличах установих, че ума ми е много по-бистър и спокоен. По-рано през деня ходих на чигун и класическа йога и въпреки, че имаше приповтаряне с основни движения явно нещо е било различно, защото от сутринта не бях свеж и чак сега ми светна.. лично на мен музиката ми помага да влизам в дълбоки състояния и ми помага да не мисля за тялото и неудобната поза в началото.. следващия четвъртък пак ще дойда, много приятен и мек глас.

  Даниел Велев

СЕДМИЧЕН ГРАФИК  ЙОГА КЛАСОВЕ

При промени в графика съобщаваме в нашата Facebook страница – харесайте я. Моля, следете за актуален график в меню ГРАФИК и си запазете място през меню ЗАПАЗИ СИ МЯСТО!

 

Понеделник
18:15 – 19:30 Класическа йога Мими

 

Вторник
18:30 – 19:45 Класическа йога Мими

 

 

Сряда
12:00 – 13:00 Хатха йога Плами
     

 

Четвъртък
18:30 – 19:45 Класическа йога Мими

Петък
     

 

Събота
15:00 – 16:15 Класическа йога Стефи

 

 

Неделя
15:00 – 16:15 Класическа йога Мими