МЕДИТАЦИЯ И ЦИГУН

Вторник от 7:45 до 9:15 ч. , в топлото и уютно Йога студио Изток на последния етаж в Интерпред.

Най-трудното в медитацията е да отделиш време за нея.

Сутрин преди работа – идеалният момент за презареждане за хората, които сами управляват времето си.

По-ефективно от дрямка.

По-здравословно от кафе.

Медитацията е най-добрият начин да увеличиш продуктивността си, да управляваш стреса и да стимулираш креативността си.

Трудно е да седиш спокойно, да не мислиш и да не правиш нищо. Особено, когато целият свят те чака, да го промениш. Но, когато това „нищо“ е медитация, всъщност даваш почивка на ума си, за да може да се справя още по-добре с предизвикателствата на деня.

Целта на практиката е да те насърчи да опиташ и да ти помогне, докато започнеш да медитираш вкъщи (или където и да е) всеки ден, дори само по 10 минути. Може да се получи от първия път, но обикновено става бавно и постепенно, за няколко месеца. За да се отпуснеш, е необходимо да се чувстваш абсолютно спокойно в седящата поза (изобщо не е задължително да е с кръстосани крака).

Студиото разполага с всичко, необходимо за практиката – одеалца, възглавнички. Практикуваме боси или по чорапи, така че ви трябват само удобни дрехи.

Необходимо е предварително записване през последното меню на сайта „Запази си място“! Работим с Мултиспорт!

За повече информация: 0888417976 – Мими

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА?

  • Веднага след медитацията мислех, че няма ефект, но докато се обличах установих, че ума ми е много по-бистър и спокоен. По-рано през деня ходих на чигун и класическа йога и въпреки, че имаше приповтаряне с основни движения явно нещо е било различно, защото от сутринта не бях свеж и чак сега ми светна.. лично на мен музиката ми помага да влизам в дълбоки състояния и ми помага да не мисля за тялото и неудобната поза в началото.. следващия четвъртък пак ще дойда, много приятен и мек глас.

    Даниел Велев

Колко струва?

Медитацията е безплатна, когато можеш сам. А дотогава – 18 лв. за единично посещение, или с отстъпка при посещение с наша карта (в момента картите са със срок 2 месеца). Плаща се на място в Йога студио Изток преди или след тренировката.

  • 4 посещения
    лв.60 1 месец
    • важи за всички занятия в студиото
    • валидност: 1 месец
  • 1 посещение
    лв18
    • важи за всички занятия в студиото